Εργαστήριο

Ναι. Υπάρχουν δύο μπαλκόνια στα οποία μπορείτε να καθίσετε όπως και ένας κήπος.

Ναι. Τα τμήματα διαρκούν όλο το έτος. Εγγραφές μπορείτε να κάνετε είτε στα χειμερινά τμήματα είτε στα καλοκαιρινά. Τα τμήματα είναι χωρισμένα βάση της ηλικίας των παιδιών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας, στην καρτέλα “Εργαστήριο”. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα στο τμήμα της ηλικιακής ομάδας που σας ενδιαφέρει.

Επισκέψεις

Φυσικά και γίνεται να έρθετε οικογενειακά! Μάλιστα, οι Επισκέψεις απευθύνονται εξίσου σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα πειράματα τα κάνετε εσείς και τα παιδιά. Είναι σχεδιασμένα για όλες τις ηλικίες με διαφορετικό ενδιαφέρον για εσάς και διαφορετικό για τα παιδιά.

Πρακτικά όχι. Οι διαδρομές απευθύνονται σε παιδιά από 3 έως και 93 ετών! Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη περιέργεια και πολλή όρεξη για εξερεύνηση!

Ναι. Οι διαδρομές απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Οπότε μπορείτε να τις επισκεφτείτε και με την παρέα σας.

Ναι. Όλοι οι χώροι του scisense είναι προσβάσιμοι και σε αμαξίδιο.

Το ωράριο του scisense διαφέρει για την καλοκαιρινή και για την χειμερινή περίοδο. Έτσι μπορείτε να ενημερώνεστε απευθείας από την καρτέλα Επισκέψεις, μέσω του google ή να μας καλέσετε στο (+30) 2821-1-12951

Χρειάζεται να γίνει κράτηση. Οι διαδρομές έχουν συγκεκριμένη χωρητικότητα επειδή όλοι θέλουν να κάνουν τα πειράματα. Έτσι, αν είστε πολλά άτομα, θα υπάρχει αρκετός χρόνος αναμονής μέχρι να έρθει ξανά “ο γύρος σας”. Οι κρατήσεις διασφαλίζουν το να μη συμβαίνει αυτό ακριβώς ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή ποιότητα εμπειρίας.

 • Το scisense βρίσκεται στα Χανιά, στην οδό Δημητρακάκη 54 που είναι κάθετη στην Ηρώων Πολυτεχνείου με φορά προς την τελευταία. Η Δημητρακάκη είναι ο δρόμος που ξεκινά από τα σχολεία στο στάδιο.
 • Διαφορετικά μπορείτε να μας αναζητήσετε στο Open Street Maps είτε στο Google Maps με το όνομα “scisense” και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.
 • Ακόμα, στην ιστοσελίδα μας, κάτω αριστερά, μπορείτε να πατήσετε πάνω στο “Δημητρακάκη 54, Χανιά” και θα ανοίξουν κατευθείαν οδηγίες μέσω του Google Maps αν είστε από κινητό.
 • Τέλος, στην ιστοσελίδα μας, στην καρτέλα “Επικοινωνία”, μπορείτε να βρείτε επιπλέον στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας.

Όχι. Μπορείτε να σταθμεύσετε χωρίς χρέωση οπουδήποτε τριγύρω υπάρχουν θέσεις.

 • Την πρωτοχρονιά και την επόμενη μέρα, 1η και 2η Ιανουαρίου
 • Στα Θεοφάνεια, 6 Ιανουαρίου
 • Την Καθαρά Δευτέρα
 • Από τη Μεγάλη Παρασκευή ως και Δευτέρα του Πάσχα
 • Την Πρωτομαγιά
 • Στην Κοίμηση της Θεοτόκου, 15η Αυγούστου
 • Στα Εισόδια της Θεοτόκου, 21η Νοεμβρίου
 • Τα Χριστούγεννα και την επομένη των Χριστουγέννων, 25η και 26η Δεκεμβρίου

Το κόστος του εισιτηρίου για τις επισκέψεις είναι 10€ ανά ενήλικα και 8€ ανά παιδί. Για τις οικογένειες (2 ενήλικες και 2 παιδιά) υπάρχει ειδική προσφορά στα 30€. Ακόμα, τα παιδιά έως και 5 ετών εισέρχονται δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα Επισκέψεις. Ακόμα, μπορείτε να γράψετε το παιδί σας σε κάποιο μηνιαίο τμήμα στο εργαστήριο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην καρτέλα Εργαστήριο.

Προς το παρόν όχι. Σύντομα όμως αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη. Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο, αυτό είναι ανοικτό. Έτσι χρειάζεται να επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση της ημέρας και ώρας που θα σας ενδιέφερε.

Ναι! Μπορείτε να αγοράσετε μία δωροκάρτα από εμάς και να την κάνετε δώρο σε όποιον θέλετε με όποιο ποσό επιθυμείτε! Μπορείτε ακόμα με τον τρόπο αυτό να κάνετε δώρο στην οικογένειά ή τους φίλους σας προπληρώνοντας όσα εισιτήρια θέλετε, παιδικά ή ενηλίκων.

Όχι. Το μόνο που χρειάζεται να “φοράτε” είναι η έμφυτη περιέργεια που όλοι έχουμε και η όρεξη για εξερεύνηση!

Ναι. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες..

Ναι. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μπορείτε να αφήσετε με ασφάλεια στο χώρο του εργαστηρίου ό,τι προσωπικό αντικείμενο δε θεωρείτε πως θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Ναι, αλλά στις επισκέψεις χρειάζεται να είναι τουλάχιστον ένας ενήλικας μαζί με τα παιδιά. Μη σας φοβίσει αυτό όμως διότι οι στατιστικές δείχνουν πως και οι ενήλικες το απολαμβάνουν εξίσου!

el