Μια ιδιαίτερη ευκαιρία να ανακαλύψουν τα παιδιά τον κόσμο γύρω τους και τη φυσική με βιωματικό τρόπο. Εξειδικευμένα πειράματα με προσαρμοσμένη ύλη για τμήματα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων, για παιδιά από επτά ετών μέχρι και δεκαεπτά ετών.

Τα παιδιά μαθαίνουν, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν την περιέργειά τους και τη σκέψη τους. Η βιωματική μάθηση είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να έρθουν σε επαφή με τις επιστήμες ώστε να ενισχυθούν στην σχολική ή αργότερα ακαδημαϊκή τους πορεία, αλλά και γενικότερα στη ζωή τους.

Στο εργαστήριο τα παιδιά έχουν τον χρόνο που χρειάζονται ώστε να απορήσουν για κλασσικά ή σύγχρονα φυσικά φαινόμενα, να κατασκευάσουν πειράματα με απλά υλικά ή να εξερευνήσουν τα διαδραστικά πειράματα από όλες τις διαδρομές.


“Το παιδί είναι προικισμένο με άγνωστες δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα λαμπρό μέλλον. Αν αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι ένας καινούριος κόσμος, τότε η εκπαίδευση θα πρέπει να έχει στόχο της την ανάπτυξη αυτών των κρυμμένων δυνατοτήτων.

Μοντεσσόρι, M.

Τμήματα εργαστηρίου:

Ηλικίες: 7 έως και 17 ετών

Διάρκεια: 2 ώρες, μία φορά την εβδομάδα

Εγγραφές για το εργαστήριο:

Διεξαγωγή εργαστηρίων: Καθημερινές απογεύματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το τμήμα που σας ενδιαφέρει.

Μηνιαίο κόστος εργαστηρίου: 40€

Παρέχεται έκπτωση σε αδέρφια: 65€ αντί 80€

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Εγγραφή σε τμήμα
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ποια είναι η ηλικία του παιδιού;
Επιλέξτε την ηλικία όπου είναι πλησιέστερη στην ηλικία του ενδιαφερόμενου παιδιού. Αν θέλετε να γράψετε στα εργαστήρια περισσότερα από ένα παιδιά, επιλέξτε τις ηλικίες και των υπόλοιπων παιδιών.
Γράψτε μας ένα όνομα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιηθεί μόνο από εμάς και μόνο αν χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το τμήμα που σας ενδιαφέρει.
el